Garantie van Into Repair
Op al onze producten bieden wij standaard 3 maanden garantie . Dit kun je uitbreiden met onze Garantie & Service pakketten. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van je aankoop. Into repair biedt het volgende aan

  • Basis Garantie en Service pakket  - 3 maanden
  • Extra Garantie & Service pakket - 12  maanden  € 49
  • Uitgebreid Garantie & Service pakket - 24  maanden  € 99

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Basis  Garantie & Service pakket - 3 maanden
Standaard en kosteloos bij elke gebruikt Apple product geleverd.
Je hebt hebt garantie op de hardware van het product met uitzondering van de accu, adapter en glasplaat. Wanneer ondanks onze uitgebreide zorg een defect product afgeleverd wordt kan deze kostenloos omgeruild worden. Hier kun je aanspraak op maken binnen de eerste zeven dagen na levering. Wanneer er binnen 3 maanden na de levering van het product zich een probleem voordoet met de hardware, neem dan contact op met Into Repair. Het inleveren van het product kan in onze winkel, of middels verzending per pakketdienst. Wij repareren het product of, indien nodig, ruilen het om. Het product kun je bij onze winkel afhalen of door ons retour laten zenden.


uitgesloten van deze garantie zijn: dataverlies, waterschade, val of stoot schade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade. Hieronder valt ook gebruikersschade.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Extra  Garantie & Service pakket - 12 maanden
Voor slechts €49 heb je 12  maanden langer zekerheid over je aankoop en over de gehele termijn bovendien meer service.

Garantie op de hardware
Je hebt garantie op de hardware van het product met uitzondering van de accu, adapter en glasplaat (bij iPhone en iPad producten). Wanneer ondanks onze uitgebreide zorg een defect product afgeleverd wordt kan deze de eerste zeven dagen na levering kostenloos omgeruild worden.

Pick up and return
Wanneer er binnen 12  maanden na de levering van het product zich een probleem voordoet met de hardware, neem dan contact op met ons. Wij halen het product in overleg met u gratis op en bezorgen het weer na reparatie netjes terug 

Extra snelle service
Binnen 5 werkdagen van ontvangst voor reparatie sturen wij het gerepareerde product . Zo kun je er snel weer gebruik van maken.

uitgesloten van deze garantie zijn: dataverlies, waterschade en val of stoot schade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade. Hieronder valt ook gebruikersschade.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uitgebreid Garantie & Service pakket -  24 maanden

Voor slechts €99 heb je 24 maanden lang de meest uitgebreide garantie en service over je aankoop voor maximale zekerheid.

Uitgebreide garantie op de hardware, met inbegrepen:
- adapter of voedingskabel
- glasplaat van iPhone en iPad producten bij valschade (tot maximaal 2 keer)

Wanneer ondanks onze uitgebreide zorg een defect product afgeleverd wordt kan deze kostenloos omgeruild worden. Hier kun je aanspraak op maken binnen de eerste zeven dagen na levering.


Pick up and return
Wanneer er binnen 24 maanden na de levering van het product zich een probleem voordoet met de hardware, neem dan contact op met onze Customer Support. Wij halen het product in overleg met jou gratis op en bezorgen het weer na reparatie (binnen de Benelux).

Extra snelle service
Binnen 5 werkdagen van ontvangst voor reparatie sturen wij het gerepareerde product (of een vervanging daarvan) alweer retour. Zo kun je er snel weer gebruik van maken.

Herinstallatie software
Wij bieden kosteloos een herinstallatie van het besturingssysteem aan. Dit kan bijvoorbeeld gewenst zijn wanneer het systeem traag is geworden.

Uitgesloten van deze garantie zijn: dataverlies, waterschade, valschade (m.u.v. de glasplaat van iPhone en iPad producten, tot maximaal 2 keer), gebruikersschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Contact bij garantiekwesties
Indien een aankoop niet naar verwachting of behoren werkt kun je een beroep doen op de garantie. Stuur een email naar service@into-repair.nl probeer in de mail het probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Wij behandelen deze e-mail binnen één werkdag en streven er in eerste instantie altijd naar het probleem op afstand op te lossen. Zo hoef je jouw product niet hoeft te missen. Twijfel je of iets wel of niet onder de garantie valt? Neem gerust contact met ons op.

 

Klachtenafhandeling
Heb je een algemene klacht of opmerking over onze website en/of onze service dan horen wij dat graag. Zo kunnen wij onze producten en diensten verder verbeteren. Klachten en opmerkingen kun je richten aan onze klantenservice: service@into-repair.nl  Wij sturen je altijd binnen één werkdag een reactie.

 

Al het bovengenoemde doet niets af aan uw wettelijke rechten als consument. Zie ook onze algemene voorwaarden. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product aan datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.