Tevreden met het bedrag dat wij bieden voor je oude iiPhone, of wil je graag bijdragen aan deze duurzame oplossing? Zorg ervoor dat je de zending goed verpakt en deze verstuurt naar ons.


Veilig verpakken
Klaar om te verzenden? Zorg voor een degelijke en veilige verpakking, zodat je oude iPhone niet beschadigd raakt. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending. Maak gebruik van voldoende kranten en bubbeltjesfolie, in combinatie met een stevige doos of een andere vorm van verpakking. Heb je vragen over de verzending? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Opsturen
Nadat je ons formulier hebt ingevuld en opgestuurd ontvang je van ons een email met daarin het adres en jouw unieke ordernummer. Je kunt dit zelf uitprinten of op het pakket schrijven, om de zending vervolgens aan te bieden op het postkantoor. De kosten van het verzenden worden door ons bovenop het bedrag voor je iPhone betaalt. Je hebt dus in principe geen extra kosten.  


Verzendgegevens
Stuur je pakket naar:

Into Repair
Korhoen 4
4451ET Heinkenszand

vermeld ook je eigen naam of ordernummer
of maak een afdruk/print van de bestelling en verstuur deze mee met het pakket.


Zorg voor een goede verpakking, je bent immers zelf verantwoordelijk voor de verzending.


Verzekerd versturen?
Je kunt je pakket ook verzekerd naar ons versturen echter is dit niet gratis en moet je dit dan ook gewoon op het postkantoor betalen. Het voordeel hiervan is dat je pakket is verzekerd in het geval er iets mee gebeurt, verstuur je het pakket gewoon via ons antwoordnummer dan is het volledig op eigen risico.


Geen email ontvangen?
Je krijgt van ons emails met daarin de verzendgegevens en Status-updates, mocht je deze niet ontvangen dan controleer je SPAM-filter instellingen en je SPAM (ongewenst) map.