Into Repair verkooptook losse toestellen met hoge kortingen
Into Repair biedt hoge kortingen op nieuwe en gebruikte toestellen. Hiertoe zijn wij in staat door directe contacten met grote spelers binnen de telecom branche en de toegang tot demomodellen en andere gebruikte toestellen. Alle gebruikte toestellen worden uitvoerig gekeurd en beoordeeld voordat deze worden aangeboden.

 

Margeregeling is voordelig voor particuliere

Om onze klanten een zo laag mogelijk prijs te kunnen bieden maken wij voor toestellen met de status 'gebruikt' en 'als nieuw' gebruik van de margeregeling. Hierbij wordt alleen BTW berekend over een deel van de verkoopprijs. Een voorwaarde van de margeregeling is dat er geen BTW bedrag wordt weergegeven op de factuur. Hierdoor kunnen bedrijven de BTW over toestellen met de status 'gebruikt' en 'als nieuw' niet terugvorderen.

 

BTW factuur voor bedrijven

Wij bieden bedrijven echter de mogelijkheid om een BTW-factuur te ontvangen door voorafgaand aan de bestelling contact op te nemen met SE@Into Repair. Wij bieden u dan een nieuwe prijs die iets hoger uitvalt, echter is het dan wel mogelijk de BTW terug te vorderen over het gehele aankoopbedrag. Voor nieuwe toestellen geldt dat het algemene BTW-tarief van 21% gehanteerd wordt.

 

Voordeel van gebruikt

Een gebruikt toestel zal nooit fundamentele gebreken vertonen en zal hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop!
Alle toestellen bevatten de gecertificeerde en originele covers, display, besturingssysteem, apparatuur en worden geleverd met bijbehorende lader!

Garantie op alle toestellen
Op alle toestellen die Into Repair aanbiedt zit een standaard garantie. Op nieuwe toestellen bedraagt de garantie 2 jaar, als nieuwe toestellen kennen een garantie van 6 maanden en gebruikt toestellen een garantie van 3 maanden. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn aan uw toestel, neem dan direct contact met ons op.

Goedkope verzending
Into Repair maakt gebruik van de services van PostNL. Hierdoor kunnen wij het scherpe verzendtarief van slechts € 6,95 per zending aanbieden en wordt het toestel aangetekend opgestuurd!

Snelle levering (24/48u)
Een snelle levering staat bij Into Repair hoog in het vaandel. Voor toestellen in de staten 'gebruikt' en 'als nieuw' geldt voor 16:00 besteld = zelfde werkdag verzonden (levering meestal binnen 24 uur). Nieuwe toestellen worden geleverd met de voorwaarden voor 16:00 besteld = volgende werkdag verzonden (levering meestal binnen 48 uur).

14 dagen bedenktijd en retourneren
Bij Into Repair mag u 14 dagen nadenken over de aankoop van uw toestel. Zo kunt u uitgebreid het toestel testen, bestuderen en ervaren of deze volledig naar wens is. Wanneer dit niet het geval is kunt u het toestel retourneren en ontvangt u het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na aankomst terug op uw rekening!

Klantenservice
Voor vragen of klachten zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar via op het nummer 073-8200395 of via de mail opsupport@Into Repair.

Veilig betalen
Betalen bij Into Repair is altijd veilig! Wij maken gebruik van de services van iDEAL waarbij middels een SSL-beveiligde procedure de gehele financiële afhandeling plaatsvindt. U handelt dus direct tijdens het bestelproces de betaling af met uw eigen bank in een vertrouwde online betaalomgeving.

Bedrijfsgegevens
Into Repair
Korhoen 4
4451ET
Heinkenszand


Telefoon: 0113 269723
E-mail: Service@Into-Repair.nl
KVK-nummer: 59325348
BTW-nummer: NL1436007B01