Kapotte iPhone of iPad?

Wist u dat uw  inboedel of reisverzekering meestal de schade. dekt? Wij zijn een erkend reparatiebedrijf voor de meeste verzekeraars en helpen uw graag.

 

Heeft U schade?

 Bel Nu 06 43555923  voor afspraak

 Wij helpen u Graag.

Gratis uw iPhone of iPad laten repareren?

Heeft u een kapotte iPhone of iPad maar ziet u op tegen de kosten van een reparatie? Geen nood want wist u dat de meeste schades gedekt zijn door uw inboedel, reisverzekering of de WA verzekering van een ander.
 
Hieronder een overzicht van de soorten verzekering en de uitleg wanneer en welke schade onder welke verzekering valt.
 
INBOEDEL VERZEKERING
Alle schades aan uw toestel die binnenshuis veroorzaakt zijn (bijvoorbeeld laten vallen in de keuken of badkamer of in de wc- pot) vallen onder uw inboedelverzekering. Sommige verzekeraars. Let op: De schade moet wel binnenshuis gebeurd zijn. De meeste verzekeraars hanteren helaas een eigen risico. 
 
REISVERZEKERING
Indien u uw telefoon kapot gaat tijdens een reis(je) of vakantie kunt u de schade claimen op uw reisverzekering. Let op dat u wel moet kunnen aantonen dat u op reis of vakantie was. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door de rekening van een camping of hotel te laten zien. Altijd bewaren dus.
 
WA VERZEKERING 
Indien uw telefoon of iPad door een derde persoon, bijvoorbeeld de buurman of uw onhandige neefje kapot is gemaakt kan deze de kosten claimen op zijn WA verzekering. Zorg altijd voor een goede omschrijving en maak desnoods foto's
 
Heeft u nog vragen? Wij zijn een erkend reparatiebedrijf voor de meeste verzekeraars en 
wij helpen u graag verder! Bel snel voor meer info of een afspraak:
 
Telefoon Reparatie Zeeland
Korhoen 4
Heinkenszand
06 43 555 923
 
 

Telefoon Reparatie Zeeland is een erkend reparatiecentrum voor diverse verzekeraars en assurantiekantoren. Wij werken samen met assurantietussenpersonen met goede voorwaarden en dekkingen. Wil je meer weten over een goede inboedelverzekering die deze schade dekt. Informeer dan bij een van onze samenwerkende tussenpersonen:

 

 

 

 

Zeeland Assurantien

Karelse Verzekeringen

Corstanje assurantiën

HP Assuraniën

Chris de Vries advies

Assurantiekantoor de Koning

Boersma Wessel Koudekerke 

Assurantiekantoor Vermeij BV 

Smits Assurantiën

AVC Goes

Padmos Assurantiën BV

De Verzekershop

 

Bent u TP en wilt u uw kantoor hier vermeld hebben? Neem dan contact op met ons via 06 43555923

 

Terug naar home pagina