Originele onderdelen 

Sommige bedrijven adverteren met ‘originele’ terwijl dit niet het geval is. Deze bedrijven lijken dan goedkoper echter is een goedkope reparatie dan een "kat in de zak".. Het is namelijk niet zo heel moeilijk om klanten binnen te halen door te zeggen dat je originele onderdelen gebruikt  terwijl dat niet het geval is. Onze originele onderdelen zijn gegarandeerd origineel. Wij kunnen dan ook de originele facturen van de originele fabrikanten overleggen :

Apple is hierin wel een geval apart want hier zijn originele onderdelen voor te krijgen en ook op factuur echter niet van Apple zelf. Waarom dan niet bij Apple? Apple ontwerpt namelijk wel zelf maar laat zijn spullen ook door derden maken (in China)  ‘Designed bij Apple en made in China’.staat er op de doos van uw iPhone. Apple laat zijn spullen fabriceren door derden maar maakt ze dus niet zelf. Wij bestellen de originele onderdelen waar Apple deze ook vandaan haalt.

 

Ons advies is om indien mogelijk originele onderdelen te gebruiken omdat deze een naadloze afwerking hebben in combinatie met een perfecte werking, wij willen u namelijk een goed werkende telefoon teruggeven.