Wettelijke Garantie
Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit houdt in wat u volgens de Europese wetgeving van onze (Refurbished) producten in alle redelijkheid mag verwachten. Dit houdt in dat wij in staan voor een deugdelijk product, het verwachtingspatroon en de levensduur wat hoort bij een door ons geleverd (gereviseerd) product. Voldoet een van onze producten hier niet aan, dan vervangen of herstellen wij deze voor u.

Garantie Into Repair toestellen: 12 maanden
Bij de aanschaf van een refurbished smartphone of tablet via Into Repair heeft u standaard 12 maanden winkel garantie (tenzij anders vermeld). De garantie verloopt dus niet via Apple. U heeft garantie bij Into Repair, laat u uw toestel elders repareren (b.v. door schade) dan vervalt de garantie. 
De garantievoorwaarden zijn gelijk aan de door Apple gestelde voorwaarden. Zaken zoals val-, stoof-, druk- en/of vloeistofschade zijn uitgesloten.
 
Retourneren bestelling of defect product
U heeft een wettelijke afkoelingsperiode van 14 dagen. Hiermee kunt u zonder opgaaf van redenen het toestel retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product, zonder gebruikerssporen.
Het retourproces bij repareren kan in totaal 10 werkdagen duren. Wij begrijpen dat uw telefoon moeilijk kunt missen en proberen altijd binnen 2 werkdagen het defecte toestel te repareren.

Het product kan in elke staat worden geretourneerd. Indien van toepassing verzoeken wij u het in originele verpakking te retourneren, maar dit is niet verplicht. Producten die worden geretourneerd in een beschadigde en/of gebruikte staat kunnen niet volledig worden vergoed. In een dergelijk geval worden er kosten in rekening gebracht.

U heeft 12 maanden garantie.Bij een defect binnen de garantieperiode kunt u uw iPhone naar ons opsturen zodat wij het kunnen omruilen of repareren.