Afbeeldingsresultaat voor iphone 4s
iPhone 4/4S scherm reparatie - € 69,95
Wij repareren je iPhone 4 / 4S scherm binnen 20 minuten tijd. Kom op afspraak langs om je scherm te laten repareren op werkdagen tussen 08.30 en 22.00, en op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 16.00 uur. Terwijl jij een kopje koffie drinkt en een krantje leest maken wij je iPhone  scherm weer als nieuw.
iPhone 4 of 4S  scherm vervangen € 69,- inclusief montage en btw
In onze winkel in Heinkenszand laat je je iPhone 4 of 4S touchscreen maken voor slechts 69 euro. Uiteraard repareren wij ook andere problemen zoals een kapot beeldscherm of vlekken in je beeldscherm ( LCD) . Het vervangen van een kapot beeldscherm kost 79 euro

iPhone  4/4S scherm reparatie altijd van goede kwaliteit
Wij maken bij de reparatie van een iPhone 4 / 4S  scherm altijd gebruik van een complete module, dus glas met touch en een lcd en frame. Deze modules zijn in verschillende kwaliteiten en dus prijzen beschikbaar. We vertellen je hier graag meer over in onze winkel, zodat we je direct de verschillen kunnen laten zien. Al nieuwsgierig geworden? Lees dan hier de kwaliteit verschillen op je gemak eens door.
 
Garantie op iPhone 4/4S scherm reparatie
Bij ons krijg je altijd garantie op de uitgevoerde reparatie.
iPhone 4/4S scherm reparatie op afspraak klaar in 20 minuten.
Om zeker te zijn dat we u direct kunnen helpen en uw iPhone scherm binnen 20 minuten kunnen maken repareren wij op afspraak. Wij repareren de gehele dag door dus u kunt altijd een afspraak maken op een tijd die u het beste uitkomt. Dus ook 's avonds. Maak dus een afspraak en kom langs. U zal verbaast zijn hoe snel wij je iPhone 6 scherm weer als nieuw hebben gemaakt.

iPhone 4/4S glas reparatie voor verschillende prijzen en kwaliteiten
De allerhoogste kwaliteit voor de allerlaagste prijs, dat kan natuurlijk niet! Wij besteden veel tijd en zorg aan onze kwaliteit onderdelen en de daarbij behorende reparatie prijzen. Uiteraard houden we hierbij onze collega's in de gaten. Met name omdat er veel verschillende kwaliteit onderdelen te koop zijn, is een eerlijk vergelijk op prijs moeilijk. Voor een lagere prijs een minder kwaliteit onderdeel kan altijd. Lees HIER meer over de verschillende kwaliteiten die gebruikt worden.
Transparant in onze prijzen: Wij bieden alle soorten kwaliteit aan in onze winkel, en informeren je hier graag over. Zo laten wij voor montage de verschillen zien en de prijzen weten, zodat je altijd de juiste keuze maakt, en niet onnodig teveel betaalt.

iPhone 4/4s scherm reparatie en verzekering
Wist je dat telefoon reparaties zoals een iPhone scherm reparatie vaak gedekt zijn onder je bestaande verzekering? Klik hier voor meer info.

iPhone 4/4S Glas reparatie
KLAAR TERWIJL U WACHT.
Heeft u nog vragen ? Bel 06-43555923 of stuur een e-mailtje

Op zoek naar extra glas bescherming Probeer dan eens onze Tempered Glass

Into Repair
Korhoen 44451ET Heinkenszand
06 43555923 | 0113 269723