iPhone 7 plus

 

Scherm reparatie

  • Laagste prijsgarantie!
  • 100% Garantie
  • Deskundig personeel
  • Erkend reparatiebedrijf verzekeraars
  • Open tot 22:00 uur
  • Gratis parkeren
  • 30 min.service
 

Reparatieprijzen

 

1. Budget Copy Scherm € 139,00 (3 maanden garantie)

Kenmerk : Alles volledig nieuw, kleuren iets minder intens, maar prima kwaliteit.

2. Premium copy scherm € 169,00 (6 maanden garantie)

Kenmerk : Alles volledig nieuw, niet van origineel te onderscheiden

3. Volledig nieuw € 209,00 (1 jaar garantie)

Kenmerk : 100%origineel.

Wij bieden de langste garantie

Je telefoon vandaag nog gerepareerd!

Bel 0113 269723 |  0643555923

Of online afspraak inplannen

Overige reparatieprijzen  op aanvraag

  
Into Repair Korhoen 4
4451ET Heinkenszand
06 43 555 923 
 
Klaar terwijl u wacht
Bel voor afspraak
0643555923
 
30 minuten service
Om zeker te zijn dat we u direct kunnen helpen en uw iPhone binnen 30 minuten kunnen repareren raden we u aan om een afspraak te maken. Wij zijn van  maandag tm vrijdag van 9 uur tot 22 uur 's avonds geopend en op zaterdag van 10 tot 15 uur. U kunt dus altijd een afspraak maken op een tijd die u het beste uitkomt. Maak snel een afspraak en kom langs. U zal verbaast staan hoe netjes en snel wij je iPhone weer als nieuw maken.
 

Beeldscherm statiegeld

Ook als alleen het glas van je iPhone X kapot is, wordt toch altijd een complete module van Glas en beeldscherm vervangen. Het wel of niet kapot hebben van het beeldscherm is wel bepalend voor de prijs omdat over gebleven werkende LCD's / OLED schermen statiegeld opbrengen. De toeslag bij iphone X telefoons waar niet alleen het glas, maar ook het OLED beeldscherm van kapot is bedraagt 30 euro. Deze toeslag is van toepassing als er delen van je beeldscherm missen, er gekleurde vlekken of strepen door je beeld lopen, of andere onvolkomenheden aan het beeld te zien zijn.


iPhone glasscherm reparatie en de verzekering
Wist je dat telefoon reparaties zoals een iPhone beeldscherm reparatie vaak gedekt zijn onder je bestaande verzekering? Klik hier voor meer info.

Heeft u nog vragen ? Bel 06-43555923 of stuur een e-mailtje

Op zoek naar extra glas bescherming Probeer dan eens onze Tempered Glasses.
 

Into Repair

Korhoen 4

4451ET Heinkenszand

06 43555923 | 0113 269723

 

Terug naar home pagina

Kosten iPhone 7 plus glasscherm reparatie
Bovengenoemde kosten voor het vervangen van een iPhone 7 plus  glasscherm zijn inclusief montage en btw.Uiteraard repareren wij ook andere problemen zoals een kapot LCD (beeldscherm) of vlekken in je LCD. Het vervangen van een kapot LCD kost 30 euro duurder dan  een glasscher m

Glasscherm reparatie altijd van goede kwaliteit
Wij maken bij de reparatie van een iPhone 7 plus glasscherm altijd gebruik van een complete module, dus glas met touch en een lcd en frame. Deze modules zijn in verschillende kwaliteiten en dus prijzen beschikbaar. 
 
AAA+  of origineel?
Wij geven op onze reparaties 3 maanden garantie.t A+ scherm is qua beeld ( LCD) lager van kwaliteit en de touchscreen werkt iets moeizamer, tevens kan de kleur iets afwijken. Ook kunnen er enkele dode pixels in het beeldscherm zitten en is het minder energiezuinig dan een origineel scherm. Mocht u een goedkoop scherm willen en genoegen nemen met iets mindere kwaliteit dan  is een budgetscherm een prima keuze. Wij geven op een budget scherm maximaal 1 maand garantie.
 
Op afspraak klaar in 30 minuten.
Om zeker te zijn dat we u direct kunnen helpen en uw iPhone  binnen 30 minuten kunnen repareren raden we u aan om een afspraak te maken.  Wij repareren de gehele dag en door van maandag tm vrijdag zelfs tot 10 uur 's avond's. U kunt  dus altijd een afspraak maken op een tijd die u het beste uitkomt. Maak snel een afspraak en kom langs. U zal verbaast staan hoe netjes en snel wij je iPhone weer als nieuw maken.

iPhone Glasschermen in prijzen en kwaliteiten
De allerhoogste kwaliteit voor de allerlaagste prijs, dat klink mooi maar iedereen weet dat dat niet kan! Wij besteden veel tijd en zorg aan onze kwaliteit onderdelen en de daarbij behorende reparatie prijzen. Uiteraard houden we hierbij onze concurrenten scherp in de gaten. Met name omdat er veel verschillende kwaliteit onderdelen te koop zijn, is een eerlijk vergelijk op prijs moeilijk. Voor een lagere prijs een minder kwaliteit onderdeel kan altijd.
 
Transparant in onze prijzen:
Wij bieden alle soorten kwaliteit aan in onze winkel en informeren je hier graag over. Zo laten wij voor montage de verschillen zien en de prijzen weten, zodat je altijd de juiste keuze maakt en dus niet onnodig teveel betaalt.

iPhone glasscherm reparatie en de verzekering
Wist je dat telefoon reparaties zoals een iPhone beeldscherm reparatie vaak gedekt zijn onder je bestaande verzekering? Klik hier voor meer info.

Heeft u nog vragen ? Bel 06-43555923 of stuur een e-mailtje

Op zoek naar extra glas bescherming Probeer dan eens onze Tempered Glasses.
 

Into Repair

Korhoen 4

4451ET Heinkenszand

06 43555923 | 0113 269723